..... <3

Livet är något fantastiskt, ibland fruktansvärt och ibland en dröm. Vissa ser livet som en utmaning, som ett spel där man under sin tid ska uppleva så mycket som möjligt. För andra är det en kamp om liv och död varje dag. Allas liv är olika, man lever på olika sätt och man ser på värden med olika ögon. Vissa gör allt för att ta sig där ifrån medans vissa kämpar för att få se ljuset en gång till. Livet är på både gott och ont, man måste uppleva det värsta för att kunna ta in det bästa. Hade vi haft det bra hela tiden hade vi tillslut inte fattat att vi hade det bra utan det hade bara varit livet. Det hade inte funnits någon glädje på samma sätt. Det är kanske inte förens efter man varit med om en nära döden upplevelse som man kan uppskatta livet och se att det är värt att leva varje sekund.

 

Du är en person som ser varje cekund i livet som en gåva. Du är enveten och du kämpar. Du kämpar för att få leva, för att få uppleva och för att få se dom du älskar i ögonen en gång till. Du kämpar för få känna att någon står vid din sida och håller din hand och du käpar för alla de som släpt en tår för dig. Det är så många som älskar dig och som vet att du kämpar för oss.

 

Fast vi vet alla att livet slutar på samma sätt. Hur vi än har sett på värden så slutar det med att vi lämnar den. Och jag tror att när vi lämnar jorden så är det början på något nytt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lilla gumman <3 du är bäst och jag tror precis som du.

2010-07-06 @ 11:20:34
Postat av: Anonym

kram från jessica

2010-07-06 @ 13:00:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0