God natt :)

Hej bloggen! Hur har ni haft det idag? Själv har jag haft det bara bra. Nationelt prov i engelska idag och det gick skit! Hoppas att jag blir godkänd iallafall. Var också och tränade efter skolan idag, super skönt var det. Nu har jag nyss duschat och funderar på att kolla på ett avsnitt av GG ( Gossip Girl) Får se hur det blir :) Men nu ska jag kolla klart på Tv iallafall och ni får ha det så bra.

Puss <33

P.S glöm inte våffeldagen imon :D

Skolan snart!

Tänkte lägga in ett super snabt inlägg innan becca kommer! Måste nämligen bara visa er denna låten som jag tycker är sååå skön att lyssna på! Skit skön <33 Shit måste gå nu men hörs senare puss <33


Soooo meee!

Tog lite snygga ego bilder innan och jag tänker som vanligt dela med mig ;D


Fyyy på errr

Fanny bitch blickar :O passa er :S


Fanny go's getto ;D


svårt att se fin ut med nackspärr =/

Var allt jag hade att bjuda på men hoppas att jag gav  er många fina skratt :D


VILKEN DAG!!!:O

Hej alla kära och trogna blogg läsare :D gud vilken dag jag har haft!!!!! Visst var detganska lugnt i skolan och så men efter skolan. herre gud! Började med att jag och elin lite halvstressat åkte ner till stan för att jag skulle kolla på färgade linser, kula till tungpercingen och strumpbyxor :) Köpte inget av det xd Men saken var den att elin trodde att hon skulle gå på utveklingssamtal klockan fem så vi skulle tillbaka till skolan efter stan så jag lämnade min väska där. Men nu var det då så att hon hade missuppfatttat och det visade sig att utvecklingssamtalet var imon! Så nu var vi då tvungna att cykla tillbaka till skolan för att bara hämta min väska! och dom är ju inte där hur länge som helst. Men nu kanske ni undrar, varför lämnar hon inte bara väskan däroch tar den imon? Jo för jag hade mina träningskläder där som jag behövde till core passet i stan!!!! Så fickcykla ner till stan, upp från stan, ner till stan och sen tillbaka upp! xd AHAHAHA lyckat! Men alltslutade bra ändå och jag fick stolt med mig en väska hem :) Vill ni se?

Vill ni inte se såskrolla inte ner för då lär ni se den :) Puss <33

Nu ska jag kolla nya favvo pogramet couger town XD Love it!





Har jag något på min mun? eller i näsan :S



Snackar med coola Elin!

Chaaaa bloggen! sitter just nu och snackar med coolaste elin och hon pratar med ännu coolar fanna ( me ofc!) Och ja vi snackar lite skit och så :D ahah skoja ;D Aja sorry för att jag inte uppdaterade igår men jag mådde verkligen inte bra! fy!!!!!

Idag var det skolan. Soft var det eftersomvi var på teater halva dagen :) Tyckte la att den var sådär. Nu blir det snart läggdags för jag är super trött.....


aja god natt!


Träna snart!

sorry föratt det inte blev någon uppdatering igår men jag hann aldrig med det. Efter skolan somnade jag som en stock i min säng och vaknade vid 5 :O Sen stack jag ner till alice och vi hade en riktigt rolig kväll XD <nu kollar vi på OC och ska snart åka ner till friskvågen och träna lite :) Får se om det kanske blir ett litet bad också ;D

Skriver mer ikväll <33


Puss <33

Rebecca och jag!

Just nu sitter jag och rebecca spända vid tv och vänta på att favopogramet på torsdagar ska börjar! Vi har laddat upp med rån och allt :O Nu är det bara 12 min kvar också ;D får se om jag hinner uppdatera senare. Har haft det lite jobbigt idag, har varit ledsen, sur, arg, glad och allt så ser fram imot sängen senare. Var också och spinnade innan idag villket var super skönt dock var jag själv vilket kändes lite ensamt "/ MEn nu blir det Criminal on minds :D



Puss <3

SOMMAR!!!

Fy vad jag längtar till sommaren! har redan masor med planer och jag längtar! självklart tänker jag dela med mig ;D Först såhar jag och elin otroligt fina planer. Förhoppnings vis om allt går som det ska så blir det ja och hon själva i göteborg någon natt på hotell eller vandrarhem och efter det tr vi tåget till borås där vi också stanar några nätter. Längtar sååååå mycket! Hahah sen ska vi kanske bli världshistoriens coolaste konfaledare! Följa med på lägret osv! vär ju där förra året och jag kommer aldrig att glömma det! ett minne för livet <3 Sen blir det förhoppningsvis någon trevlig liten resa med familjen :)

Men nu måste jag abara visa er lite bilder från konfalägret förra året!












kommer aldrig att glömma det <3 Hahaha ska vi dit kanske vi träffar maaaartin ingen elin ;D


Dagen

Så nu ska jag då skriva lite om dagen. Började med skola som vanligt! HAHAHA jag och rebecca var super busiga hahaha men snacka om att vi fick en bra start på dagen! Hahah! Ja och under skolan hände inget specielt var jag kommer ihågutan allt flöt på som vanligt. Efter skolan var jag med Elin <3 Super mycigt hade mi det med smörgåstårta, ben&jerrys och OC, kan det bli bättre? Hahah så kom det någon viasat kille hit och mamma var värsta bitchig! HAHHAHAAH jag ville bara där ifrån och elin typ knäckte sig! Sen följde jag med henne till hennes innebandy träning. Spelade spel på mobilden hela tiden och satt fast på en bana i 1,5 timme :O fick världens panik verkligen!

Nu ska jag blogga klart och titta på andra avenyn och sen blir det läggdags :) Sen INTE fram imot skolan imon-.- Torsdagar är min hat dag!!!!


HAHAHAHA

Ska skriva lite om dagen senare men först måste jag lägga in en fantastiskt rolig bild från när jag och elin var på stan igår XD HAHAHAHAHHAHA


Vi är de snyggaste av alla!!! HAHHAAHHA köpte den kjolen btw XD

"/

Vi har minder tid än du tror! Är så fruktansvärt glad för din skull för du är värd det men jag kan inte se oss vara som vi var innan! vi har inte all tid i världen!


Börja blogga?

Som jag vet att de flästa har märkt har jag haft en paus! Jupp har INTE orkat blogga men nu är det jag gått och spänt mig över sen 6:an över och det gick skit men vad ska man göra? gjorde iallafallmitt bästa. Efter skolan blev det också stan men elin och köpte en ring och en tröja/kjol typ haha vet inte vad det var XD Och eftersom emmie fyller år idag så var det släkt kals också. HAha jag tycket det var jättekul XD AS garvade under hela tiden vi åt!!!! HAHAHAHHAH! Nu tittar jag poå tv och ska snart sova. Imon blir det mer uppdatering, hoppas jag :S <33

PUSS <3

GRATTIS GUMMAN!!!! Älskar dig <33


FYYYYY!!!!

Gud vad dåligt va mig! JAg har inte uppdaterat på AS länge och så har jag låtit mina trogna läsare vara utan något att läsa? Hru gå detta ihop ?:S Aja ska verkligen skärpa mig nU!!!!

Idag var jag på stan med mina älsklings töser! Satt på blå dörren i drygt en timma innan jag och alce tröttanade och lämnade rebecca och tamara ett tag för att dra till scorett en snabbis? Vad tänkte vi med? Kommer såklart tillbaka med huvudet fult av tankar eftersom jag hittat ett par dröm skor! (igen-.-) Jag vet inte om ni kommer ihås det men för ett tag sedan köpte jag ett par as snygga sandalletter med 12 cm klack? Jo nu är det så att jag vill ha samma modell fast med vita remmar och super fin trä klack! Låter det inta fantastiskt? Men nu kommer vi då till problemet, det fanns bara ett par kvar och det var i min storlek sså jag måste ju köpa dom då! eller hur? Men eftersom jag inte hade med mig pengar idag så måste jag vänta ända tills imon! Hur ska detta gå? Kommer antagligen att ligga sömnlös under natten "/ Jag och alice funderar på att åka ner under matrasten imon för attköpa dom, eller är det desperat? HAHa vilka problem jag harxD Hahah men man borde inte låta mig gå in i skoaffärer för jag vet hur det slutar!

Ska sova snart iaf:) LÄNGTAR TILLS PÅ FREDAG!!! <333

RSS 2.0