Natti Natti!

Nu ska jag snart sova ute på altaten med Alice <3 Mysigt värre så vi tänkte bara säga godnatt från oss till er alla där ute <3


Alice säger: Godnatt <3

Hahah jag med men jag tog bort bilden på mig så nu är det bara alice kvar xd Vi får la se hur länge

Stranden<3

Valborg idag :D Det firade jag men Jeanna, Linnea K och L och Alice på stranden med grillning musik och färka jordgubbar :D




Då här ni lite bilder på hur min kväll såg ut :D Fast fick inga bilder på när Filip och Anton var med eller när vi stack till en 94 grej typ 50 meter bort där bara 94:or var, super kul!


Stan!

Idag efter skolan åkte jag ner till stan med Alice och Jeanna! Hahah det blev lite shopping som vanligt ;P


Supergulligt linne från gina på rean så den kostade bara 99 kr :D


Söt lite tröj jacka typ, från gina för 199 kr:D

Jag tycker ändå att det var lite fynd jag gjorde! :D


Super somrig bild på Jeanna <3

Almershjälper:D

Här kommer lite bilder från almershjälper konserten där jag och tamara fick oss några rejäla skratt anfall xD


Dessa tjejerna var super bra jag fick gåshud !!


HAhahha så roliga var dom !! HAHAHAHAHAHHA men dom var bra också

Sen var det några fler som sjöng men dom har jag ej bild på.


Skolan

Nu ska jag åka till skolan så blider med dagens outfit och från promenade kommer förhoppningsvis ikväll:D

Puss<3

Veronica maggio 17 år!

Denna låten får mig verkligen att tänka på sommaren låten är verkligen jättebra men jag vet inte riktigt vad jag tycker om musikvideon?



Godmorgon!

Vilken underbar dag! Vi börjar inte förenshalv 1 men det är alltid skönt att komma upp ganska tidigt så att man inte sover bort hela dagen. Själv har jag redan städat och fixat på mitt rum och när jag drog upp rullgardinerna så ficka mig en underbar syn


Grönt och soligt vad mer kan man önska??:O

Men i alla fall! Som sagt börjar jag inte förens halv ett idag och när vi kommer till skolan ska vi bara se på en konsär och sen slutar vi, hahah inte så konstigt att jag är på så bra humör. Men nu tänkte jag gå ut och gå en sväng och jag tar nog kameran med mig så att ni får se hur underbart här är!

Puss på er <3

Måste ha!

Jag måste säga att jag har en hel del jah bara måste ha men denna underbara väskan har du klttrat sig upp på toppen !



Super snygg tycker jag att den är och det bästa är att det är ett fantastiskt pris, 299 kr!!! MÅSTE HA!!

Puss<3

Just nu <3

Just nu sitter jag ute på baksidan med ett stort glas iskall saft i små shorts och ett linne och det är helt underbart! Så varmt och skönt ute. Men det är klart att jag inte bara ska sitta här och chilla jag ska faktiskt fixa lite i landet för att få ihop 200 kr till almershjälper imon. Men det är klart att lite sol och så ska jag nog setill att få tid med.



MEn nu ska jag fortsätta lite med mitt arbete och ni får ha det så bra medans jag får gröna händer "/ Och glöm inte av att NJUTA!!

Dagen i skolan<3

Som jag sa innen har det varit en lispeciell dag med många långa lysna på andra lektioner men jag måste säga att när vi skulle åka ner till standen för att flyga drake blev min dag mycket roligare. INte för att våran drake flög speciellt bra men vi hade jätteroligt. Hahahah när vi skulle åka hem var hela jaag blöt och sandig men jag kunne ju inte förventa migg att komma hem torr och ren från stranden eller??  I alla fall det var jätte roligt så nu får ni några bilder från dagen.



Ja så här har min dag varit hitils :D Hur har eran varit??


Skolan "/

Japp då var man i skolan då och vi har precis haft våran första "lektion" Där vi lyssnade på några från 9:an som snackade om när dom var på något konstigt ställe i polen. Det var inte speciellt intressant eftersom vi hörde exakt samma sak för två år sedan så det var inte så speciellt Nu ska jag snart ner till musiksalen för den andra lyssna på när folk pratar lektionen, och btw Rebecca kom nu xD <3 Sist på dagen ska vi ner till kåsa och flyga drake villket ska bli lite roligt :D Men ni får ha et bra sålänge <3

Puss och kram <3

Dagens outfit<3

Japp då kom dagens outfit som jag lovat er. Måste säga att jag hade lite problem med att bli nöjd med bilden så det slutade med att jag skit i hur den blev xd KAn ju inte direkt säga att jag blev nöjd men aja.


Tröja- ?
Halsband- H&M
Shorts- H&M
Hudfärgade strumpebyxor- H&M
Skor- H&M

Hahaha ja man kan la nästan säga att det är taget som från H&M katalogen för det skulle inte förvåna mig om tröjjan var där ifrån också xD

Nu ska jag till skolan där vi ska ha tema dag så vi får la ser hur det blir. Ni får ha en underbar onsdag och nu är det snart valborg. Puss på er <3

Stan med Jeanna <3

Idag har jag varit på stan med jeanna och det var super mysigt <3 Vi åt färska jordgubbar och så blev det lite shopping ;P JAg köpte ett par skor och hudfärgade strumpebyxor och så köpte jag lite saker så att jag kunnde göra ett armband som jag blev super nöjd med.



Supersnygga skor från H&M Endast 150 kr helt sjukt :O billigt alltså xD


Från H&M 30 kr



Såhär blev armbandet :D snyggt?

Nu tittar jag på christne och senn ska jag sova :D Tema dag i skolan imon +  att jag ska försöka fixa dagens outfit imon :D Puss


Asså ärligt??

Asså ärligt jag fattar inte vad felet är på min design men jag jobbar på det.

Idag har jag varit i skolan TRÅKIGT. Vi hade en vanlig dag med so osv. När jag kom hem pluggade jag och fixade lite med mina SKKOOORRR <3 Och lite senare på kvällen pluggade jag med becca och det gick la hyfsat. Och nu har jag duschat och fixat mig ´så nu ska jag snart sova.

Sorry för det tråkiga inlägget men jag är verkligen jättetröt!! Sov gott alla <3

Puss <3

Oj

Aaa nu ska jag snart till skolan men jag har märkt att det blivit nåågot riktigt konstigt med min designe så jag ska försöka fixa det idag. Jag låvar! Men ni får ha det så bra <3

Puss<3

Dagens outfit

Dagens outfit :D



Just nu

Just nu sitter jag och spelar singstar abba och äter popcorn. HAhaha jag förlorar hela tiden eller ja jag har vunnit 1 gång av typ 100 xD Jag fattar inte jag har aldrig lyckats på. men vi får la se om jag kan få lite tur lite senare.

MEn är det någon mer som tycker att allt det gröna har kommit utan att man ens hann märka det?? Asså nu är det ju typ sommar ute. Allt har typ kommit på en vecka, konstigt!?!

Men nu ska jag fortsätta att sjunga så ni får la önska mig lycka till ;D

 

Puss <3

Mysdag <3

DAgen började jag med att sälja GT och det gick superbra ! Sålde slut på alla tidningarna så vi blev super stålta :D så vi firade med att åka till pizzerian och dela på en pizza xD hahaha vi gör slut med pengarna så fort vi får in dom xD Sen åkte vi och satte oss på en äng typ för att prata ut och vi kom fram till en hel del. Det är så synd när man inte alltid kan lite på folk. När en prson hör en sak men säger något annat till en annan person. Men nu ska jag äta och så får vi se vad som händer sen.

PUSS<3


Tröt!

Kom nyss hem från Alice och jag är verkligen jättetrött. Det har varit mycket idag. Först var jag på stan i tre timmar och hittade inte någon ting jag ville ha:O Kan ni fatta det? Eller jo det är mycket jag vill ha men inte kan få men det är ju en helt annan sak. Och när jag kom hem från stan så tog jag och Alice lite kort och typ gick runt lite och sen skulle jag äta. efter att jag hade ätit åkte jag ner till Alice igen. HAhahahah vi hade så himla kul eller a jag hade i alla fall det. Sen åt vi lite popcorn och kollade på gossip girl <3 hahah vi älskar verkligen det och det var jättemysigt.

Imon kommer för hoppnings vis lite bilder från idag men jag kan inte låva något!

Nu ska jag kolla lite på gossip girl och sen ska jag sova för jag holler verkligen på att slockna men ha en underbar lördagkväll alla bloggisar <3

Puss

Hemma:D

Nu är jag hemma från Alice och jag har redan duschat och allt. Och igår var det super kul! Jag hade verkligen missat något om jag inte gott så jag ångrar det ABSOLUT inte. Hahaha fast i början var det helt dött precis som på skoldiscon men sen blev det bara bättre och bättre. Det roligaste var när dom satte på en lampa som typ blinkade as mycket så det såg ut som om man gjorde allt jättesakta. Sen dansade vi typ hela tiden så jag har as ont i fötterna, jag satt ner i 5 min inte ens det på 4 timmar. MEn som sagt var det super kul så ni som inte kom ni missade något! Hahaha när jag kom till Alice gick det typ 15 min sen slocknade jag, jag var verkligen mega tröt.

Men nu ska jag blåsa håret och fixa mig lite och sen ska jag gå ner till stan där jag ska träffa Alice.

Ha det så bra <3

Många kramar 1000 pussar<3

Glömde!:O






Jag glömde nästan lägga in dessa fantastiska bilderna som jag tog när jag var ute en sväng. Det var helt fantastiskt att stå där under träden så jag ville knappt gå där ifrån

Shopping!

Då har jag varit på stan med pappa och det blev lite shopping!

Söt tröja från VEROMODA 50% så den kostade bara 100 kr
Passar nog bra till ett par ljusa sorts


Mjukisbyxor från TEAM sportia 199 kr :D Mysigt xD


Örhängen från KICKS bara 30 kr <3

OCh till sist lämnade jag tillbaka en tröjja jag fick i sen födelsedagspresent och fick tillgodo kort på H&M

Är det inte bra när man kan byta ut något som man inte tycker om till vad man vill typ xD

Ha det bra sötnosar <3



Skola!

Nu sitter jag här i skolan och vi har bild. Vi ska göra klart lite gamla teckningar och så.  Jag tänkte att jag lika bra kunde lägga in ett litet blogginlägg eftersom bloggen tillhör bild för det är något man måste ha. Men jaa vi slutar om typ tio minuter och så åker jag direkt ner till stan efter skolan och sen ska jag typ hem och sova för jag är verkligen as tröt! 

Och nu märker man verkligen att sommaren är på väg för träden håller på att bli gröna och man kan gå i bara tjock tröja och man börjar lyssna på lite sommar musik. Detta är en låt som verkligen påminner om sommaren för många! klart en sommar favorit! 


Ha en underbar Fredag så får jag se om jag kan skriva lite mer ikväll innan vi åker

Puss<3

FREDAG!!

Godmorgon alla bloggare! Jag var bara tvungen att lägga in ett inlägg nu på morgonen för jag hade verkligen jättedåligt samvete för att jag inte la in något igår!:O Men det kan jag ju inte ändra på nu men ändå.

Igår var jag med Rebecca och vi chillade typ bara. Hahaha eller nej vi bakade en liten äppelpaj, superduper gott! Sen tittade vi lite på mumiens återkomst men när det blev för äckligt så var jag tvungen att gå xD Men det fula var ju att jag fortsatte att titta hemma för om man väl börjat titta på en film är det as svårt att sluta man vill hela tiden veta vad som ska hända. Det är samma om jag ska titta på en film som jag aldrig tittat på med min kompis, och min kompis har sett den och vet vad som ska hända så får jag typ panik om det blir läskigt eller något. Då kan jag typ försöka tvinga ut slutet av min kompis för jag tycker inte om att inte vet.
Hahah märkte att detta blev väldigt rörigt men ni får försöka att förstå.

Men idag är det då Fredag vilket innebär Ultimate Disco men först ska jag ner en sväng till stan med Alice.  Sen ska Linnea och Alice komma hem till mig så ska vi grilla lite innan vi åker hem till alice för att fixa oss, mysigt <3

Men nu ska jag platta håret och fixa mig lite men ni får ha en underbar fredag <3

Många kramar 1000 pussar <3

Mycket att göra!

Sorry för den dåliga uppdateringen har haft fullt upp som vanligt! Kände inte alls att jag var redo för skolan. Men nu är jag klar med deckaren vilket känns skönt så nu behöver jag bara oroa mig för SO provet nästa vecka.

Nu står jag och steker korv och jag har nyss kommit hem från brottningen Hahaha nu undrar la ni vad jag gjorde där?? Jo jag hjälpte min pappa och tog kort på alla barnen som han sen ska lägga ut på deras hemsidan. Han är nämligen tränare och så hade dom avslutning och så idag. Men innan jag åkte dit var jag med söta lilla Alice <3 Vi badade i hennes bubbelbadkar och tittade på gosip gir och så åt vi färska jordgubbar :D Mumsigt!<3 
Det var verkligen jättemysigt.

Ha det bra alla söta bloggläsare<3 

P.S Har fixad biljett till Ultimate på Fredag <3
 

Läskigt!

Idag var det skola och det var verkligen super tråkigt. Det var som vanligt kan man säga med So och lite så. Efter skolan har jag plugga och så skulle jag färga håret. Och jag har färgat håret flera gånger innan och det har inte varit något specielt med det, men idag när jag precis att i allt började det sticka i hårbotten. Jag fick typ panik och kastade mig in i duschen. Och jag hade inte i färgen mer än i 2 minuter men det blev lite skillnad ändå. Jag fattar inte hur men läskigt var det.

Idag bestämmde också jag och Alice vi ska gå på discot som är i himmle, det är jättemånga som ska dit och det ska verkligen bli super kul! Så imon ska vi ner och köpa biljetter. MEn nu får jag verkligen lite panik för VAD SKA JAG HA PÅ MIG?!?!??!?!??!? HJÄLP! Ajaja vi får la e hur vi löser det :S

MEn nu ska jag skriva lite mer på min deckare så ni får ha det så bra!

Puss<3


Varberg <3

Då är man hemma i vanliga varberg igen då. MEn tycker faktiskt att det är ganska skönt eftersom jag har saknat min säng! Så nu har jag packat upp allt och fixat lite!

Annars idag har vi varit lite på stan och påväg hem körde vi förbi ikea. Det blev en plast blomma och lite tyg xD När jag kom hem var jag men Alice, supermysigt. Vi tittade på asgammla avsnitt av gossip girl och så mysade vi bara <3 När jag kom hem packade jag upp och städade lite på mitt rum och nu ska jag snart plugga lite det är ju skola imon!!

MEn det blev faktiskt lite shopping idag på stan!


supersöta skor från MONKI haha eller om det heter MONKY


Och den klassiska tröjjan från gina tricot

Ja men nu ska jag sluta men ni får sova så gott

Natti natti på er sötaungar!

Nu är jag klar!

Hahha om någon undrar har jag ätit klart min frukost nu:D Det var superduper GOTT!! Med frallor grapefrukt, appelsin, mellon och en massa goda frukter. MEn nu ska jag åka in till stan en sväng senn bär det av HEM!!! Och imon är det skola :O JAG VILL INTE!!!

Aja ha de bra!½ <3

Frukost!

Hahaha nu sitter jag på hotelets dator utanfør frukosten och jag ær redan klar och fixad! Nu ska jag æta lite frukost så ska se om jag kan skkriva lite senare om jag hinner eller om det blir nær jag kommer hem ikvæl! Ha det bæst puss puss <3

Mums!

Nu är jag tillbaka från maten ocg galssen:D Jag åt först en hamburgare som tog en och en halv timme att få för dom gjorde något fel, men god var den. OCh till efterrätt skulle jag ha ätit gratinerade bär med glass och kolaflan men dom sa att det kunnde ta sin lilla tid så vi fick ta färska frukter med glass istället men det var gott det också!

Men nu kommer några efterlängtade bilder från dagen!



Ja här var det några bilder från dagen!

Nu kommer några bilder från dagen inköp!:D



Så!! Nu ska jag titta lite på tv senn ska jag sova jag är verkligen jätte tröt men ni får ha det så bra !

Många kramar 1000 pussar!<3

yes!

Nu funkar tackvare min lill pappa internet på min dator också <3 Tack pappa<3

Nu har jag nyss duschat och ska fixa mig lite och senn ska vi gå på resturang. MYSIGT!

Tänkte att jag skulle lägga in bilder efter resturangen eftersom jag säkert tar lite bilder där också.

HAhaha det blev ett litet inlägg detta men nu ska jag fixa mig lite så ni får klara er utan mig sålänge xD

PUSS<3


GÖTEBORG!

HEl alla blogg läsare! NU sitter jag på hotel 11 I Göteborg och vi har nyss kommit hem från stan. JAg fick inte köpt jättemycket men en del blev det. Just nu är jag inne på min systers  dator eftersom internet på min dator går att koppla upp på min för tillfälletmen ska se om jag kan fixa det så att jag kan lägga in bildet osv.

Men som sagt sitter jag på hotelrummet nu och jag ska snart gå och bada bubbel pol på taket, så mysigt!
Och annars idag har vi varit på komersen och sålt gammla saker xd HHAHAHA så snåla alla var!! PINSAMT VÄRRE!
Senn åt vi på bbousf hóus? ( och det stavas hurdå?) Om någon undrar åt jag kykling med  råstekt potatis <3

Jag köpte två par shorts, skolavslutningsklänning/ komfermationsklänning, taihgts, örhängen, en ring och löshårsfläta.


Skriver snart!

Puss<3

`VARBERG!

Lédsen att det inte blev något inlägg igår men mitt internett kronglade och bilderna med men  nu ska ni få några fina bilder från borås!

Bild 1. Hahahah när jag och elin ska sälja på torget helt själva typ xD
Bild 2. En fin blomma till Elins Far mor.
Bild 3.Snygg elin på tåget
Bild 4. Min första chips med dipp
Bild 5. Elin med shopping baaaggggssss
Bild 6. JAg och elin äter Glass!
Bild 7. Gårdgens Outfit



Oj det blev viss inte så minga :S MEn vi han inte lägga så mycket tid på att ta kort. Men nu kommer bilder på alla jag köppte iallafall!:D



Ja det blev ju lite så shopping! MEn visst var flippfloppen super coola??

MEn nu ska jag åka ´till göteborg men jag skriver mer då om dom har internett där! ´HAr iallafall datorn med mig! Puss!


Hemma<3

Nu är vi hemma efter en dags shopping och jag är jättenöjd. Det blev ka inte jättemycket men jag ska ju till Göteorg i helgen så ska köpa kläder då! Tyvärr blev det inget vidioinlägg eftersom det inte funkade som väntat men får se om jag kan fixa det när jag kommer hem :D MEn det jag köpte på stan idag var 1 läppglans, hårsnoddar,ett par solglasögon, rosa kinapinnar<3 2 par skor! OCh en hello kitty klubba. MEn nu ska vi snart äta kötbullar och potatis . OCh jag glömmde nästan att saga att bilder från idag och sakerna jag köpte kommer också när jag kommit hem det är lite svårt att få allt att funka nu nr det inte är min dator jag är inne på. MEn det ska nog fixa sig MEn som sagt ska jag snart äta så får sluta nu . HA en under ´bar dag alla <3


Många kramar 1000 pussar <33

Borås med Eli<3

Hej alla! Nu här vi arit här i borås ett ganska bra tag faktiskt. Vi har varit uten en sväng vid en bäck typ och mysat lite. Men nu har vi nyss kommit hem från affären där vi köpte chips och dipp xD HAhaha vad nyttiga vi är!!!! Så ska äta det snart <3 DEt kommer också bli ett vidioinlägg på när jag och elin springer på en ramp, ahaha roligt va?!?!??! men det r inte säkert får se om allt funkar som det ska.

Imon blir det knalleland med elin villket innenbär  SHOPPING!!!

MEn jag skriver mer lite senae för nu ska jag äta chips med dipp!

Många kramar 1000 pussar <3

07.44

Klockn är 07.44 och jag har LOv och jag är redan klar xD Jag och elin ska strax ner till stan för att sälja bullar så vi hörs när jag kommer hem ! ¨HA det bäst !

ÄNTLIGEN!

NU är jag äntligen klar med att baka. HAr bakat hela tiden känns det som! Men nu är allt klart och ikväll ska jag och Elin lägga allt i påsar och sätta fina snören och lappar på:D OCh så har vi kommit på världens bästa sak som kan locka fler kunder:P För om man köper för över 50 kr så får man ett recept! HHAHAHA smart VA?? Så nu ska jag snart sätta igång och skriva lite recept och så ska jag skriva på min deckare och lite engelska. OJ nu fick jag plötsligt massor att göra :S  OCh så ska jag städa i köket också för där är det ett bombnedslag xD HAHAHHA det skvätte choklad över halva köket, lyckat! Och om en stund kommer Elin så jag får skynnda mig xD
Ha en under bar kväll alla bloggläsare

Och tamara du får ha det kul med dina gäster<3 Puss på dig SÖT!!! Men nu har dom kommit så det är bäst att du lägger på! hihihi <3

VILL HA!!

Kolla in dessa söta kläningarna. Funderar på att köpa en av dom till skolavslutningen :D Man får la se. OCh skorna MÅSTE HA!! Dom är supersöta och finns på lindex, och jag som hatar lindex XS



De två vita kläningar skulle passa till konfermationen! Så en av dom kommer det nog att bli! Den blå är en underbar sommar kläning <3 MEn en av dom vita ska jag nog köpa ;D

Mums<3

Hej alla! NU sitter jag och äte LAx med potatis, super gott! Idag har jag varit hemma hos Elin och bakat lite, hahah vet inte om et blev så bra xD Ska snart till elin igen:D JAg Elin och tamara ska ner till face stockholm som faktiskt öppnar idag:D Får se om det blir något spennande!

Idag var jag som sagt på stranden, super mysigt <3 HAde inte med mig min kamera så det fick bli några bilder med mobilen bara, hahah dom blev inte så bra men ändå bättre än inget!




Men det som var allra mysiast det var att gå på stranden hem när det var mörkt ute då känndes det som att sommaren var nära!! TAKE MEE BAAAAAAAACCCCCCCCCCCKKKKK!!!!


Stranden:D

Har haft en underbar kväll idag!!! Det var varmt och riktigt sommrigt. Jag och alice skulle ut ock gå och så visste vi att några i klassen skulle vara på stranden ikväll så vi stack dit:D Supermysigt var det! Det var vindstilla och vi lysnade på musik och pratade. AHHAHA senn skulle vi spela fotbol och det suger jag på så jag sprang runt lite bara.  Det var verkligen jättemysigt att ´brar vara där! När jag och alice lite senare skulle hem och det var helt mörkt och vi gick på stranden så var det lite små läskigt men ändå mysigt. svårt att förklara.
en nu ska jag sova är jättetröt så ursäk´ta att inlägget blev lite konstigt och kortfattat ha det bra !

Underbar dag<3

Hej alla blogg läsare1 IDag började jag med en lång promenad med min syster ute i solen. Vi var ute i 1 timma och 20 minuter och det var verkligen jätte skönt ute! Kunnde inte startat min dag bättre än såhär. Mn nu har jag duschat och ska fixa iording mig om en stund och senn ska jag träffa elin hos hennes pappa. Hahaha vi ska baa typ hela dagen xD Och så ska vi åka ner till stan för att köpa tågbiljett , tror jag. MEn vi får se hur det blir. Men måste gå nu.
HA EN BRA MÅNDAG <3 


Sorry<3

Idag har jag haft fult upp. Började dagen med att sälja GT och senn var jag i kyrkan. När jag kom hem åt jag lite och pluggade lite svenska våran dumma svenska lärarevill att våran deckare ska vara klar tills på måndagen efter LOVET hur kan hon göra så? Men efter skrivir lite på den bakade jag och elin bullar hemma hos mig och hemma hos henne sammtidigtxD Elin brände sina bullar XD Och anledningen till att vi bakar är för att vi ska åka till borås på onsdag och då vill vi ha mycke med pengar medoss så vi ska försöka att sammla ihop så mycket som möjligt xD

Lite senare på kvällen var jag och min syster ute och joggade. Och nu har jag nyss tittat på en film som strax är slut och då ska jag titta lite på datan. NU är jag väldigt ledsen för en sak och jag är väldigt ledsen på en person men i bloggen nämns inga namn.

Men ni får ha det bra <3

:D

Hej alla! Nu har jag nyss duschat eftersom vi hade påskbrasa med mormor och morfar och morfas syskon typ ute på ladet. Riktigt mysigt var det. När jag kom hem var jag med alice. MEn anars idag så har jag varit på torget där jag såg en as snygg guldig väska, fattar intevar för jag inte köpte den xD MEn tillbaka till landet där morfars bror haade en AS fin kamera med jätteobjektiv. JAg fick testa den och den var verkligen mega bra så det är något jag ska spara till ett nytt objektiv:D Men nu ska jag snärt sova för ska Sälja GT imon men ni får ha det bra :D

Några bilder från idag:D


HAr haft en super Påsk:D Hur har eran varit??:D

Puss<33

GLAD PÅSK!

Glad påsk alla blogg läsare! Ja det var typ allt jag tänkte säga. Ska till mormor och morfar snart så är redan duscha och klar. MEn jag skriver lite mer senare kommer att ha datorn med mig<3 Puss pås er alla<3


Söt<3

Kom nyss hem från Alice. Vi gjorde inget specielt eller jo vi lekte med en hund som var där på besök. Jättesöt var den. Älsa hette den och hon var verkligen jättesprallig så vi gjorde en egen hundleksak till henne som hon bet sönder på ett´nafs.


Hhha men det hände en lite rolig sak xD JAg skulle få Älsa att hoppa upp i sängen så jag tog en kajalpenna MED loch och drog på hennes lakan, men så hade typ locket ramlat av så det blev ett stort sträck på lakanet xd


MEn nu ska jag titta lite på VÄNNER och senn ska jag sova. Ska upp halv 8 imon för klockan 9 ska jag på påsk frukost hos mormor och morfar och senn ska vi vara där hela dagen, ska bli jättemysigt tycker jag men ska se till att jag kan blogga imon ändå:D

HA det bra

Många kramar 10000 pussar<3


XD

Glömde lägga in en bild på min mega söta katt Ozzy. Vi lekte fotomodell men tyvärr var inte ozzy specielt bra på att trycka på kameraknappen så det slutade med att han fick vara modellen xD Och såhär blev bildena




Visst är han superduper SÖT!!!! I LOVE HIM<33

ÄNTLIGEN!

JAg säger bara ÄNTLIGEn är våren här och det har jag verkligen märkt idag.

Började dagen med att sälja GT med Tmar och det gick bättre än väntat måste jag säga. Och folk var så glada så jag kunnde nog inte haft en bättre start på dagen.

Efter det har jag varit med Jeanna och Alice hela dagen och vi har haft otroligt kul. Först åt vi lunch på festningen och tog en massa bilder. Gick ner och satte oss på ett tak vid stranden på barnens bad strand och så gick vi lite i vattnet och så avslutade vi allt med GLASS! Helt underbart har det varit men här är några av dom 250 bilderna vi tog idag.





Som ni säkert märkte hade jag svårt att bara välja ut några xD

Men den sissta bilden kommer här

Bild bevis på att Fanny Arvidsson sått i vattnet XD

Ska till alice snart men skriver förhoppningsvis ikväll. HA en superfredag alla !

Många kramar 1000 pussar<3

Hur du gör ett fin personligt påskägg <3

Nu ska jag visa er hur man lätt gör ett fin påskägg!

Börja med att ta fram ett gammalt eller ett nytt påskägg


Efter det ska du färga ägget vitt. JAg valde att spruta mitt ägg vitt


När du är klar med det så låt ägget torka


När ägget torkat kan du måla ägget i valfri färg. av någon
konstig anledning valde jag rosa xD


När du målat klart i valfri färg låt det torka


Nu tar du dina äggskal och krosar dom med inte i aldeles för
små bitar


nu ska du limma på dom bästa bitarna av skalet på den översta delen av ägget


När du är klar kommer ägget att se ut såhär


Hahha lite gulligt tycker jag <3

Lycka till <3

Hur du gör rosa marräng:D

Okej nu ska jag snabbt visa hur man lätt gör rosa marräng :D

Börja med att ta fram 3 ägg (du ska endast annvända äggvitan) 1dl Socker och röd kramellfärg.


Se nu till att du blandar äggvitan i en skål och så att inte ägggulorna följer med.
men glöm inte av att spara skalen till påskägget!


Blanda nu i 1dl socker


Och visspa tills den blivigt fast


Lägg nu i några droppar rödkaramellfärg


Rör om så att du får en ljusråsa fin färg, vill du ha en starkare färg lag i
några extra droppar med karamellfärg


Lägg nu ut några droppar med smeten på ett bakplåtspapper eller smord plåt


Låt stå mitt i ugnen i ca 45 min på 125 grader. OCh såhär blir resultatet


SUPER GOTT! :)


:D

Hej alla bloggare !!! Idag har det varit en underbar dag!!!! Väldigt slapp och bra. OCh det blev ju bara bättre när vi slutade och det betydde ju att vi nu har PÅÅÅSSSSKKKKLLOOVVV!!!! Så skönt!

Efter skolan åkte jag ner till nya breared city där face stockholm skulle öppnat idag men det var visst bara att man kunde få gratis sminkning:O Så det fick man ju INTE missa<3 Jag Elin och Hanna blev super snyggaxD


Nu blir elin sminkad så fin <3

Efter vi varit där åkte jag och Elin hem lite snabbt till henne och pratade lite hemligheter<3 Och så sa vi att jag kanske ska följa med henne till hennes mormor nästa vecka. MYSIGT!

Men jag får ju inte glömma av den superfina påskpresenten com jag fick av Alice idag.

Kan ni fatta ett hon fixade den aldeles själv!?!?!??! SUPER SÖT ÄR HON!!!

Ska se om jag kan lägga in ett inlägg lite senare där jag visar hur ni lätt kan fixa en
gammalt påskägg till ett riktigt fin <3

Ha det bra ¨så länge <3

Många kramar 1000 pussar<3

Hej<3

Hej alla blogg läsare<3 Idag har det varit en ganska bra dag. Hade städ dag och det SÖG! Men det var slappt xD Sen gick vi på teater med skolan då och tittade på SKULD OCH OSKULD det var ka ingen hitt men ändå. Och Alice hade fått låna sin systers gammla cykel ner till stan eftersom hennes var på lagning men så hade hon ingen nykel så hon kunnde inte låsa den. Så när vi kom ut från teatren så hade någon stott cyklen! 

Men fredrik och några mer hade inte kommit in på teatren för dom kom 7 minuter försent. Då såg dom 3 kines killar som cyklat iväg på den cyklen så efter så stannade typ 10 killar kvar + jag, elin, tamara, alice och rebecca för dom killarna satt typ på en bänk. Så typ calle ropade någor och så kom dom fram och bah: Vill ni något eller?? och det var så fult för dom var verkligen tre töntar som muckade med typ 15 pers xD Och när Elin och hanna lite senare var på stan såg dom dom tre killarna cykla runt på cyklen. Men Alice har fortfarande inte fått tillbaka den !!:O

LIte senare fick jag ett sms av Elin där det stog RING MIG NU!!!:O Så jag tänkte typ shit vad har hänt??:O HAhaha så ville hon bara säga att dom solde pucko i den nya mat affären på breared hahah så vi ska dit imon och köpa en pucko. Och imon öppnar också face stockholm där nere så ska ta och titta in där med:D

Här är en låt från lady gaga som jag verkligen tycker är jätte bra!! Påmminer om sommaren <3 Och gossip girl!




Lite gullig tycker jag<3

många kramar 1000 pussar<3

:(

Hej alla! Mår  verkligen inte bra nu. Har ont i huvudet och vet inte riktigt vad det är med mig. Kasnke efter det som har hänt? Men nu ska jag försöka ta en lång könd ducsh eftersom det inte går något bra på tv för det är hoky istället "/ Senn ska jag SOVA! Är verkligen jättetröt!

Imon ska jag försöka åka och träna om pappa hinner, annars vet jag inte vad jag ska göra. Får la se. Men ha en fortsatt bra tisdag kväll<3

Många kramar 1000 pussar<3


Tisdag<3

Okej nu är vi en dag närmare helg och lov <3 Idag har det varit en ganska hyfsad dag. Hade matte prov och det känndes ganska bra faktiskt. Nu sitter jag i mitt rum och är lite besviken för en sak som har hänt men samtidigt så får man bara försöka att vara glad. Men nu ska jag lägga ut en bil på mitt fina lilla påskris som jag lovat.

Vad tycker ni?? Det är mycket finare i verkligheten!! Men är jättenöjd.

Men här kommer dagens outfit.

Tagit med min mobilkamera XD

Glömmde lägga in  en bild på första vitsippan som jag såg igår!

Underbart va!! Och den är också tagen med mobilkameran xD ÄNTLIGEn sommaren är på g!

Men ska ut och ta en promenad med Alice snart så ha det bra ! <3


promenad med linnea <3

Idag har jag tagit det ganska lungt. Gick en promenad med linnea i en och en halv timma xD Vi gick i skogen med ballerina skor som små fjortisar för jag skulle tvunget ha påskris. Vi fick ockå övat in lite spanska eftersom vi har redovisning imon. Ska öva lite matte också för vi har prov imon!!!!!!! Hoppas att det går bra :S

Nu har jag precis städat klart mitt rum och jag är nöjd med resultatet. Fick påskpyntat också och imon lägger jag ut en bild på mitt supersöta rosa/vita påskris<3 Men som sagt matteprov imon så jag ska plugga lite nu men ni får ha en bra måndag trots att det är den värsta dagen på veckan eftersom det är hen hel vecka kvar till helj. Men ha det bra<3

Puss och natti natti <3

Dålig uppdatering

Har verkligen varit dålig med min uppdatering idag så sorry. Men idag har jag varit på pysseldag hos min farmor och farfar och det var verkligen jättemysigt. Jag gjorde lite olika saker som såklart var i rosa. Haahha och farfar var ute fyra gånger för att han glömmde hela tiden att köpa det han skulle, lite roligt tycker jag. Men på kvällen kom mamma och pappa och då grillade vi.

Här är en bild på dagens pyssel<3

Ska försöka fixa ett rosa påskris imon eller på tisdag.

Här kommer lite bilder från igår.



Hahah bilderna blev as dåliga men min kamera är helt konstig så jag får typ lämmna in den eller något.

Men  i veckan ska jag försöka fixa typ samma brun sak fast för hela kroppen och nya pärl örhängen eftersom min är borta XD
Men ha det bäst alla bliggläsare<3

många kramar 1000 pussar <3


Fullt upp!

Förlåt men jag har inte hunnit skriva idag det har verkligen varit fullt upp! Först vaknade jag typ vid 9 villket jag tyckte var bra för då behövde jag inte stressa. Vid 11 åkte jag och hanlade till kvällen och vid halv 12 kom jag hem. Jag förberede efteretten som var pannacotta. TYp städade lite och så tänkte jag att jag var igod tid men då skulle vi visst på komfa träff 2 så fick åka dit till typ 4 så då var jag lite små stressad. Och det var skit tråkigt i kyrkan! Efter det var jag typ as trött och ville bara sova men jag fickstäda lite till förbereda maten eftersom vi skulle grilla och så det har inte funnits tid till att blogg men ska bli bättre det lovar jag <3 Men nu ska vi snart sova eftrsom Rebecca tamara och alice är här för imon så är det också en sterssig dag så vill ha en lång skön natt nu men skriver mer imon <3 puss puss på er <3

P.S Börjar redan bli lite brun :P

Shopping på Apoteket <3

Nu kom jag nyss hem från apoteket. Ja det var så att jag åkte dit för att köpa en kräm som typ ger pigmenten samma efekt som solen så efter ett tag blir man brun :D Min pappas faster använder denn och hon är jättebrun. Och den var inte så dyr som jag trodde heller, trodde typ att den skulle kosta 200 men den kostade bara 82 xD Det är ACO och man använder den bara till ansiktet och typ halsen och så men ändå kul och se om den funkar.



men nu ska jag snart vara med Rebecca men kanske skriver mer ikväll <3

Många kramar 1000 pussar <33


Sorry !!

Sorry för att inte la in ett inlägg igårkväll men jag hann inte kom ganska sent. Men som sagt var jag på kals
as hos min kusin och jag kan la inte säga att det var speciélt kul för jag satt typ bara och spelade spel på mobilen xD
Men idag är det ju fredag och jag har ingen aning om vd jag ska göra "/  Men jag får la se om jag kan vara med någon :D Men därimot i heljen har jag fult upp. På lördag kommer Rebecca, Alice och Tamara hit och det ska bli riktigt mysigt eftersom det var så länge sedan vi var alla fyra, så dom kommer hit imon så ska vi äta och ha det lite mysigt och först så skulle jag ha det väldigt rosa men jag får se hur det blir med det. Dom kanske kan få smaka på en cupcake :P Men jag kommer så klart att ta kort på det jag gör:D

På söndag så ska jag till min farmor och farfar för att påspyssla lite och det tycker jag ska bli JÄTTEMYSGT! så på kvällen så ska vi typ grilla:D

Så ja detta är vad jag skaa göra i heljen:D Vad ska ni hitta på?
Men nu ska jag snart till skolan så ska fixa lite små saker bara men ni får ha det bäst <3

Många kramar 1000 pussar <3

Träning :D

Hej alla :D Nu sitter jag hemma och ska snart åka och tränan med Alice. Efter det ska jag på kalas till min kusin som fyller 17. Idag har det varit en slapp torsdag. Vi började med musik då jag, alice och linn kom på världens BÄSTA låt xD Hahahah bananskal heter den. Efter det hade vi sy slöjd och det gick inte lika bra. Höll på att döööö av ilska för det blev inte som jag ville. Senn hade vi lite slappa lektioner resten av dagen  :D Men skriver nog mer ikväll!

Många kramar 1000 pussar <3

Yoga <3

Hej alla blogg läsare :D Komm nyss hem från yogan och det var verkligen skönt. Så nu har jag tagit en lång skön dusch och tagit hand lite om mig själv med mitt clinique sett så nu mår både jag och min hud bra :D Nu sitter jag och smaskar lite på ett äpple och tittar på TV xD Men man blir verkligen tröt av att göra yoga eftersom man typ vilar eller slappnar av och blundar med ögonen så man blir tröt så nu ska jag nog snart ta och sova så att jag mår toppen i skolan imon. Men sov gott alla <3

Många kramar 1000 pussar <3

1 April<3

Japp då var den första April och då måste man seupp för skämmt xD Har faktiskt inte dragit något bra skä mt idag och ingen lurat mig heller eller vad man ska säga. Men det har varit ett fantastiskt väder och på läsningen satt jag och Becca och läste i fönstret. Varmt :D 


Snygg bild som Alice tog på mig ocg Becca i fönstret <3

Efterskolan var jag på stan med linn och märtha <3 Vi hade det jätte mysigt men dock lite svårt att bestämma oss vart vi skulle fika xD JAg vet inte varför men jag har väldigt lätt för beslutångest och det var något som jag verkligen märkte idag xD Både linn och märtha storshoppa både byxor och tröjjor mm :D Men själv fick jag inte köpt något och det är jag faktiskt stolt över eftersom jag ska till Göteborg snart och då måste jag ju spara pengar:D 

Nu ska jag snart på yoga med linn<3 Men ha det bra :D

Många kramar 1000 pussar <3 

RSS 2.0