Måsten i vinter!

Måste verkligen ha ett gulligt sett med mössa,vantar och en halsduk <3 Detta kommer från H&M och ligger helt klart på plus sidan <33

så underbart fina <33 La in älsklings ringen också ;P


..........


Som ni märker har jag för tillfället en blogg paus. Jag måste verkligen ha lust för att jag skaa göra det. Så nu kommer jag att slänga in ett inlägg lte då och då men inte som innan men om jag får tillbaka blogglusten så kommer jag nog att börja om på nytt! Kram ni vet att jag älskar er!

Sorry! Igen "/

Asså nu får jag ta och lägga av!!! Jag kan inte hålla på och inte uppdatera. Men det är ty som i skolan tänker jag hela tiden okej nu ska jag blogga riktigt mycket när jag kommer hem och så har jag kommit på en massa roliga saker att skriva om men det faller bort lika fort som jag kommer på det! Så när jag kommer hem är det lixom inget jag tänker på utan glömmer lixom bort ALLT!!! Aja får typ saffa en bok där jag skriver ner allt jag kommer på :D men då hade jag antagligen glömmt av vart jag lagt den xP Aja här får ni dagen face look, fick ingen bra bild på outfit så det får ni klara er utan.


Hahahaha vilken rolig bild xD

Tja denna bilden bjuder jag på, tänkte bara visa lite närmre bild på mitt fin fina hår band från kicks <33

Idag ska jag bla vara med linnea och åka ner till stan och lägga undan en kläning :D

Puss<33


RSS 2.0