Ben&Jerrys och sex and the city!

Ja det säger la nästan allt! Sitter och myser med Ben&Jerrys och sex and the city och jag tror inte att det kan bli mycket bättre. Hahah fast detta är iof en förklaring på hela min dag. En aning tråkig men känner att det var väldiggt skönt och längtar tillsängen. Tror det blir en tidig kväll ikväll :) Puss på er <3


bilden tog jag tidigar idag XDMina fingrar ser helt läskiga ut :O

melodifestivalen!

Kom hem från Rebecca för en stund sedan. Har suttit hemma hoss henne och mysat framför melodifestivalen med Ben & Jerrys, love it <3 sitter och kollar på OCH SÅ KOM POLLY nu och är super trött! Jag vet inte vad det är med mig men aja. Jo en sak som jag glömde säga att jag faktiskt glömde säga att jag gjorde igår var att jag piercade tungan! Hahah det gjorde inte jätteont men har varit svullet så har levt på glass! Idag kunde jag faktiskt äta några pommes men inte för mycket för då gör det ont! Kunde också smaka på några bilar :) Hihihi så får vi se her det är imon :)

Puss <33

Mobilbilder

LA nyss in lite bilder från mobilden på datan och hittade massa saker som jag skulle lagt ut på bloggen men jag orkade aldrig lägga in bilderna xD Men nu så kommer dom en gång för alla :D

muffin från esresso hous :) Var på stan med Min kära syster då :)


Min och alice pumpa på en pumpa tävling xD

Jag och alice målade hennes vägg blå :)


Jag skulle köpa min fina tröja men skickade mms till mamma och frågade vad hon tyckte först :)

innan jul tog jag kort på allt i affären som var juligt! Hahah har betydligt mer bilder än denna XD

JAg och Alice julshoppade och åt panini på ströget:)

JAg var stolt över mina fina 2010 glasögon XD

älskade att det var så snöigt när jag och elin var i borås men nu hatar jag det!


jag och alice skulle åka skidor i åkulla :D

Jag på årets skolfoto, var ljushårig då <3

Min lunch en dag :)


Dagens outfit på min födelsedag :)


Jag och alice på friskvågen :) Också på min födelsedag :D

När jag och elin var på stan och jag köpte mina söta små skor <3 Elin köpte den dagen en jet set klocka:D


Tro det eller ej men detta är mina kusiner hund <33 ÄLSKAR DEN!!



Jag skulle köpa nya träningskläder ni vet? Hahha elin satt utanför på en stol och gjorde ingenting stackarn <3


Jag och elin var på stan och såg att en person som hette David hade försvunit här i stan :O Vi tog en bild för att kunna lägga ut den på nätet och sprida de, men slutade med att jag glömde det också XD


haHAHA och här har vi inget minde än den ultimata FÄTA båten x2000 XD Bäst i test i backarna XD


Så tillsist en bild på all snö som fallit under natten, Helt sjukt är det!

Men nu ska jag och rebeca åka och träna. Men vi hörs senare puss <33


NEEEEJJJJJJ!!!!

Jag blir så förbannad åp mig sjävl :'O Glömde av att jag skulle beställa tröjan från sonja rykiels kolektion på H&M idag!!1 Den släpptes ju 10.00 och jag inte in förens 11 och då var den självklart slut!!!!! Jagblir så ARG!!! Aja vadska man göra?

Nu ska jag snart ner till friskvågen och träna. Ska blir super skönt! Sessenare ikväll <3

Puss <3

Vem kommer på iden?

Asså jag har en STOR fråga! Vem tusan kommer på iden att ha köttbullskrig i matsalen? Det KAN bara vara killarna i våran klass som är så dumma i huvudet? Inte de att dom satt vi samma bord utan köttbullarna flög över salladen förbi vattnet och knäckebröden och ladnade i någons huvud på andra sidan matsalen!?!?! Hahahah var lite kul dock när man vänder sig om och ser en köttbulle susa förbi i luften XD Hahah min reaktion " Haha men kolla en köttbulle" HAhah xD Aja men ibland blir man bra fundersam och undrar lite vad killarna faktiskt ha i sitt lilla lilla ärt huvud?!

Sorry för den dåliga uppdateringen! Igår hade jag en super duper mysig eftermiddag på stan med mamma <3 Köpte en BH och en super söt tröja från H&M, ska se om ni kan få en bild lite senare. Men det var inte bara jag som shoppade utan mamma fick också med sig lite fina saker hem! I skolan åkte vi också pulka :D!!!! Hahah jag och tamara hade såklart den bästa "pulkan" den ska ni defenetivt få bilder på lite senare.

Nu börjar det bli dags för mig att gå till sängs och plugga lite matte -.- HAR MATTE PROV IMON OCH JAG KAN INGENTING!!!!!!!!! Gud kan börja gråta när som hälst!! Önska mig lycka till <3

PUSS <3

Dagens outfit :D

En snabb dagens outfit till alla mina älskade bloggläsare :)


lite slappe outfit idag :) Hihihi kolla min fina rena spegel XD <33


god natt :)


FÄTA is thaaaaa shhiittt !


har haft en super dag :D Ver med bääässstttiiisss tamara idag !!!!! HAHAHAHAHHAHAHA länge sedan jag var så rädd, hade så kul och skrattassde så mycket xD Hahahah hade lite svårt för att rädda dig dock, känndes som att vi var på världens äventyr och vi kämpade för att överleva XD Hahah kom iallafall hem med tre hål i byxorna! Hahahaha vi åkte pulka btw! Men det var ingen vanlig pulka det var en FÄTA pulka :) Och jag kan bara säga en sak ÄVEN OM NI STÅRPÅ TÅ SÅ NÅR NI ALDRIG UPP TILL VÅRAN NIVÅ! Det är vad jag kalla för FÄTA style! Hahaha Det var iallafall bäst. Imon kommer det bilder på vårat mäste värk.

Skulle ha pluggat, städat, tränat och bloggat för länge sedan och jag fick inte fixat något. MEn vad gör man inte för att få vara med TAMARA (a)

Ska sova snart :) Snackar just nu med tamaris på msn :)


Sommarens bästa små bitar:)

Har hittat några sommarfavoriter från H&M! Har till och med hittat min skolavslutningsklänning!!!!!! funderar på att beställa hem den eller vänta också se om den kommer till H&M här i stan :)

 


visst är den fin! Ska jag eller inte :S


Sommarens bästa små bitar:)

Har hittat några sommarfavoriter från H&M! Har till och med hittat min skolavslutningsklänning!!!!!! funderar på att beställa hem den eller vänta också se om den kommer till H&M här i stan :)

 


visst är den fin! Ska jag eller inte :S


Sommar sommar och sol!

Är så fruktansvärt trött på all ful snö!!! Inga klack skor, inga korta byxor och INGEN VÄRME! Vill bara ha sommar sommar sommar! Tänkte iallafall ge er alla lite sommar längtan genom att bjuda på super sköna bilder från 2009! THE BEST YEAR !

Detta saknar jag bla



Sena kvällar på kåsa med grillning och massa mys!

Härliga shopping turer på stan <3

Frukostar utanför sositen (stavning?)

BAda i pooooollleeennn <33


bär plockning <33

sova ute med bästa <3

Härliga sommarkläder! OCH BRUNA `BEN!!


Lata dagar på södranäs <3

Bästa dagarna i borås med elin <333

sena kvällar i poolen!

Grilla <33

Sena kvällar på barnens badstrand, kåsa och ofc campingen ;D

Härliga shopping resor !!!

Ja det var det jag hade att bjuda på idag men det kommer att komma mer  ;D ÄLSKAR VERKLIGEN SOMMAREN !!!!!


Kvällsmat al a Fanny

Har nyss fixat mig en super god kvällsmat och jag tänker vara så snäll så att jag faktiskt ger er en liten titt på min mat :D


Mums :)

Dansa är en del av mitt liv <3

Har nyss varit och dansat :) alltid lika kul även om jag inte är speciellt bra såtycker jag ändå att det är lika kul varige gång! :D Men bäst mår man ändå efter!

Som ni såg la jag in min fina bild analys igår, HAHAH det tyckte ju killarna i klassen var jättebra eftersom det blev super lätt för dom att göra uppgiften sen ;D  FAst funderade då också på att ta bort min mix pod? Är det någon mer än jag som tyckar det för det börjar bli lite störande när den sätts på¨varige gång så fort man kommer in! Så om ni tycker det så skriv ett stort fett JA i komentarer så ska jag försöka fixa detta enorma problem ;P

Nu ska jag fixa mig lite kvällsmat så får vi se vad som händer sen :) Kanske ska bjuda er på ett video inlägg imon? Eller dagens out fit :) Hihihi ska ta och tänkapoå detta. Men ni får ha de så bra :) PUSS BLOGGEN!


Bildanalys

Chop Suey som är namnet på denna fina målningen är målad av konstnären Edward Hopper. Bilden är målad med oljefärg på duk med måtten 95x80. Målningen ägs just nu av privatpersoner i USA. Många av hans andra konstvärk är väldigt färgstarka och han arbetar mycet med just färg, skuggor och ljus.

 

Om man börjar med bilden i helhet så befinner sig två kvinnor på en som jag tror är en kina eller någon liknande restaurang. Väggarna är orange bruna och fönsterna är stora. Bildens fokus kan man säga är de två kvinnorna som befinner sig på restaurangen. Kvinnorna sitter vid ett vitt avlångt bord vid ett av de stora fönsterna. I fönstret står det en gul lampa med träfot. Utanför fönstet ser man inte så mycket mer än en röd avlång skylt där det står SUEY i vita bokstäver med små blå prickar på. En av kvinnorna ser man ansiktet på och mitt imot henne sitter en kvinna som man bara ser ryggen på. Kvinnan som man ser ansiktet på är väldigt ljus i hyn. Hon är mörkt sminkad vid ögonen och har mörkröda läppar. Hon bär en brun hatt som påminner lite om en simmössa. Dessa mössorna var mycket populära under 20-talet. Hon har på sig en mossgrön långärmad tröja med V ringning. Bakom henne hänger en kappa i gul/orange nyans. Kvinnan mitt imot henne bär samma slags hatt i blå färg. Även hon har på sig en långarmad tröja i grå blå färg och även en sjal i grön och gul färg. På det vita bordet mellan dom står det en typ av te kanna och ett ljusblått fat.

 

En bit bort från kvinnorna ser man en man och en kvinna sitta vid ett liknande bord. På bordet står det en gul lampa med trä fot. Mannen och kvinnan sitter vid en högt smalt fönster där man bara ser lite blått utanför. För mig sitter dom lite si skuggan kan man säga. Mannen på bilden har på sig en svart kavaj och svarta byxor. Han har kort svart hår och han ser nästan lite tunn hårig ut. Han sitter och håller i något som jag tycker ser ut som en cigarett. Kvinnan som sitter mitt imot ser man bara halva ansiktet på. Även hon har ett väldigt ljust ansikte. Hon är också mörkt sminkad vid ögonen och har ganska tunna röda läppar. Hon bär på samma hatt eller huvudbonad som de andra kvinnorna fast i riktigt röd färg.

 

För mig är det en väldigt färgstark målning. Dock har jag lite svårt för att tycka om den eftersom jag ändå tycka att färgerna på bilden är ganska mörka och tråkiga. Det känns som att jag inte skulle trivas och känna mig obekväm i den miljön. Samtidigt känns bilden varm tackvare ljuset som lyser in på kvinnorna. Det som ändå gör målningen intressant är kvinnan man ser ansiktet på och mannen en bit bort. På något sätt ser det ut som att dom döljer något spännande.

Bildanalys av Fanny Arvidsson 10-02-14


VILL HA !!

Okej jag har hittat en underbar väska! Den är från jimmy choo kloektionen dock är den ny eftersom dom verkar få in lite nya saker på nätet från han lite då och då. Men som sagt är den super fin! Men det enda som stoppar mig lite från att köpa den är absolut storleken! Den ska tydligen vara jätteliten och då vet jag inte om den är lika fina? Aja kan iallafall se mig i den till våren med en snygg skinn jacka och 12 klack! Kan det bli bättre?


Sonia rykiel för H&M

Som säkert de flästa vet så är det ny Sonia Rykiel som gör en kolektion för H&M! Lärdagen den 20 februari släpper man kolektionen på internet och man kan då köpa ja vad man nu vill ha :P Vet inte om jag tror det kommer att bli lika stort som när jimmy choo var gäst designer men man vet aldrig :) Själv har jag hittat massor med fina saker som inte skulle sitta fel att klicka hem så den 20 februari altså nästa lördag så vet nog dom flesta vart jag kommer att befinna mig ;D Här är det jag hittat :)



är speciellt sugen på den svart randiga stora tröjan :D


ONT!-.-

Hej kära bloggen. Har nyss varit ut och träffat tamara och tjänat lite penga, alltid lika kul! Men dock har jag superONT i halsen! Fyyyyy hatar det, speciellt med tranke på vad jag ska göra på fredag så hoppas att det blir bra tills dess. Men nu ska jag snart åka till friskvågen och bara slappa och ta det lungt med ett varmt bad och ångbastu. Det måste ju lindra halsont, eller? Hihih ska dit med Rebecca och TAmara sån det kommer att bli ett fint sätt att fira alla hjärtans dag på:) PUSS <33 Och Ha en bra alla hjärtansdag :D <3



Blogg torka -.-

Har absolut bloggtorka -.- vet inte vad jag ska skriva om mer än min vardag typ :P

Igår hade ialla fall jag och rebecca tjej fest typ. Det blev lika bra som jag hoppats! Mycke mat, dans, musik och gooodis xD Hahahaha hade otroligt toligt när man fick se er kladda med händerna i grädden på tårttävlingen så den tackar jag för XD

De mäst lyssnade låtarna under kvällen var



Bilder kommer senare :)<3

Nu ska jag kolla på glee!

God natt sweet hearts

Hej bloggen eller god natt? Ja snart blir det faktiskt sängen för min del känner mig väldigt trött! Va inne på elin klings blogg för en stund sedan och då såg jag denna fina bilden på henne! Jag älskar verkligen den bilden och speciellt om man kollar in hennes fina sminkning. MEn är det ingen mer än jag som faktiskt håller med om att hon passar AS bra i lugg? love it! Aja ska som sagt sova nu, imon blir det första nationella provet och är så NERVÖS!!! kommer att pissa på mig :S hihih nej det får vi hoppas på att det inte inträffar!


ÄLSKAR BILDEN !

PUSS godnatt :) <33

Någon mer än jag?

Asså är det någon mer än jag som faktiskt saknar hon den där ljushåriga från gina? Visst är hon den nya mörkhåriga söt också, ser faktiskt ut som en mörk kopia men jag saknar ändå den ljushåriga! Hon kanske nörjade bli lite gammal men hon var verkligen en symbol för Gina! Aja det är nog bara jag som är lite fånig men ändå lite synd "/


Ny perfym?

Funderar på att köpa en ny perfym. Fick en test doft av DKNY s nya perfym. Luktar verkligen superduper gott så den kanske skulle vara något för mig?


Elle

Har unnat mig en timmes läsning av ELLE vilket aldrig är speciellt bra eftersom jag blir helt galen på alla snygga kläder! Fasnade för en Levi's jeans väst och en klänning från Acne. Även en kjol fastnade jag för, vill verkligen ha den men för tillfället är 2600 kr lite mycket för mig :P Hahah får köra på budget kjol från gina xD


Såååååsnyggt!!!!! Kolla in rosett armbanden? Dom ska komma från kappahl så det MÅSTE jag kolla upp!


Asså det är så sjukt snyggt asså! Kolla kjolen, tänk er den med sandaletter med 12 cm kack, det säger man inte nej till ;P

Så har vi budjetkjolarna från gina tricot :P



Själv tycker jag bäst om den svartare kjolen=)

Håååååååsör mig lite på att det är så fint xD

 

I <3 shopping

Igår blev det stan med elin och kom hem 900 kr fattigare! Blev lite träningskläder och tillbehör. Känns verkligen bra att få nya frächa träningskläder specielt när vi tränar på ett sådant "fint" gym. Köpte också en träningsväska eftersom jag är sååå trött på att hela tiden behöva plocka ut mina böcker osv för att få plats med allt vilket jag inte ens fick. Men nu har jag en stor fin väska!

Hahah tyckte lite synd om elin dock som blev tvungen att följa med mig till alla sport affärer XD Hahaha testade typ tio olika byxor oxh tröjor och jag gick ut ur omklädningsrummet för att hitta något annat efter varige gångxD Men sen hittade jag något som jag tyckte satt otroligt bra och det var väldigt snyggt:P om det kan vara snyggt med träningskläder :P


Hihihih like it <3

Smycken

hHej bloggen :D

Nu var det ett tag sedan jag uppdatera så tänkte göra riktigt många inlägg idag. Tänkte börja med att via dom fina smyckerna jag fick i fredags (min födelsedag :P)

detta armbandet fick jag av emmie (min syster) Liknar mitt thomas saabo armband en aning men aldrig fel med många armbanda, eller hur?

suuuuper söta örhängen från rebecca! älskar dom <3


älskade ringar som jag också fick av rebecca <33 love it!

blev super glad verkligen :)


elins såkallade gästbloggande! :DDD

tjenatjena!
jag heter elin och jag är as häftig, hähähä (hhh)
fanny bäddar just nu sin säng och jag
sitter och chillar i hennes chillidill soffa :)))
nu ska  vi titta på film och sen sova! myysigt.
detta var allt från mig :D


fanny är hur tuff som helst och min bästis!
hejdåååååå :'DDDD

elins blogg!



HAHAHAHAHAHAHA, såhär kul har vi! :'DDD
bild tagen för typ 1 år sen (y)


JAA!

YEEESSS!! då var man äntligen 16 ÅR! :D Har haft en underbar födelsedag och fått massvis med ******! Hahah nu ska det shoppas! Puss <3 skriver mer imon :)


!

Sorry det han inte bli ett lång inlägg idag. HAr suttui i någon timme nu med min söta syster emmie och försökt och få i hop ipoden på sidan. Vi ville ha en annan låt först men det funkade inte! MEN kolla den andra låten xD HAHAH love it!

Idag var det skolan som vanligt. Många slappa lektioner idag. Efter skolan sökte jag litye sommarjobb på stan med alice efter det blev det träning på friskvågen :D Kom hem och gjorde lite engelska vilket jag och alice äger påxD Hahah ;D

Imon blir det en av det längsta dagarna i livet -.- Som dagen innan julafton! Men det blir nog bra :)

Ni får ha det bäst! PUSS!

AWARD

Den som får denna award ska:

 

  1. Kopiera awarden till sin blogg
  2. Länka till personen som gett dig awarden (Rebecca)
  3. Berätta sju intressanta fakta om sig själv!
  4. Välja ut sju andra bloggar du vill ge awarden till
  5. Länka till deras bloggar och berätta att de har en award att hämta!

    1. Jag är otroligt kär i mina två katter!
    2. Mitt självförtroende är sämre än man någonsin kan ana
    3. Jag lever för SKOR!
    4. Jag vill ha tungpiercing.
    5. Jag brukar dagdrömma och tänker ofta på annat när folk pratar.
    6. Det bästa som finns är high heels
    7. Jag kan tro att allt är möjligt och få det roligt att springa i trapphus xD
    Dem jag ger awarden till är....
    ............!?!

    Ja vem vill ha den? Alla har redan fått den typ xD


Godkväll :D

Chaa bloggen! sitter och chillar lite :P Hahah nej men sitter och snackar lite med folk på msn och kollar bilder på bdb och bloggar ofc! Idag var det dans, fett kuligt var det!!! Längtar redan till nästa måndag :D! Sen idag har jag bara slappat. Skulle igentligen försökt att få sytt lite mer på min käning men det visade sig att det orkade jag inte göra :P

Annars idag var det skola. Slappt som vanligt på måndagar och bästr av allt var att VI FICK SLUTA TIDIGARE :D Vi slapp ocks göra so provet vilket jag inte vet vad jag tyckte om eftersom jag gjärna hade sett det vara klar så man slapp tänka på det men aja :P Ska återgå till mitt sociala liv på msn nu.

PUSS

HAHAHAH XD Vet inte varför min inte syns men jag har på min också :P


Skola snart

Ja nu är det snart dags förskola och jag sitter och försöker plugga in det sissta på SOn men det är helt omöjligt-.- Aja jag kan inte göra något mer än att ge allt jag kan till 100%.

Dagens face look!


RSS 2.0